Monday, February 14, 2011

kenapa mesti ada cinta yang diragui ?


hmm ada sapa² boleh tolong jawab ? serius eh hana sampai sekarang still 'wondering' kenapa mesti ada cinta sebegini ghupe . bayang kan , if seseorang laki or perempuan tu dapat taw yang cinta dia terhadap pasangan diragui sure sakit hati aite ? ya la, mana taw kot² tu 'true love' dia ka ? tapi aleh² cinta diragui -.-' pergh saket hati , saket hempedu , sakit usus , saket sume woo .

macam biasa perasaan yang wajib ada pasa seseorang wanita yang bergelar kekasih , dah tentu la perasaan rasa benci sikit *bukan sikit la tapi banyak dekat orang yang tak setia nih . Biar tak cakap di mulut tapi hati maw ikhlas . well , kalau dah sayang mesti la kena setia kan ? it's like a twin taw , mana ada cinta ; mesti ada setia ;)

haa macam tu la lebih kurang . lain la kalau cinta 'si crocodile darat' , bercinta dengan seribu perempuan and still claims in love [-( huh so weird . for me , i'm looking for true love n setia .
yeap ! memang kita akan jumpa dengan yang lebih baik tapi orang yang betol² sayang kita n kita sayang tak boleh wujud dalam sekelip mata :)
IT BUILD ON TRUST !